Compromís per a
la Sostenibilitat

A Cabanes Dosrius volem promoure el consum responsable. La nostra intenció i finalitat, és poder invertir cada any en millores sempre sostenibles amb el medi ambient, per tal de cuidar el nostre entorn i procurar un món més saludable.

Per tal de dur a terme la nostra activitat d´acord amb la nostra filosofia de viure, procurem treballar amb productes eco-bio, respectuosos amb el medi ambient. Creiem en el comerç just, per això ens agrada comprar productes a Olokuti, amb qui compartim els seus valors ètics.

Tenim consciència ecològica i respecte pel medi ambient, per això, les nostres cabanes són totalment rústiques i s´han construït adaptant-se a les característiques de cada arbre sense malmetrel.

Ens agrada promoure i incentivar els productes artesans, artístics i culturals de la zona. Aquí t´oferim un llistat de tot el que podràs fer durant la teva estança. Si tastes el nostre menú, gaudiràs de la cuina del nostre xef que treballa amb productes locals (km0) i ecològics.

La cabana respectarà l´esser viu que li dóna suport, ni els hi fa malmetre, ni obstaculitza el seu creixement.

Valors, Missió i Visió

L´amor per la natura, ens ha portat a treballar conjuntament amb ella. Per tal de posar-la en valor, i cuidar-la com és necessari.

La nostra missió com a projecte empresarial, és poder acostar i compartir aquest entorn idíl·lic, a aquelles persones que volen vivenciar la natura des d´una nova perspectiva. Posant al seu abast, habitacions en cabanes dalt dels arbres, on no hi arriba llum ni aigua corrent, però que gaudeixen de tot el confort i comoditats bàsiques d´un hotel rural.

La nostra visió, és poder anar fent de la nostra activitat una aportació i millora positiva per un món més sostenible. On tant les persones que hi treballem com les que ens visiten, puguem tenir una major conscienciació sobre la importància de cuidar el medi ambient natural. Ja que estem convençuts que és clau per tal d´aconseguir un Benestar Social, base sostenedora per l´equilibri dels altres factors.

Així doncs, Compartir, Connexió amb la Natura, Empatía i Gaudir. Són els valors que fonamenten la nostra raó de Ser.