Cabanes en els arbres

5-9 metres Amb Cabanes Dosrius, volem donar-vos la oportunitat d'endinsar-vos en la natura des d'una nova perspectiva. Podreu viure l'experiència de descansar dalt dels arbres amb totes les comoditats i serveis disponibles, per fer de la vostra estada, una de les vivències més especials per a recordar.

Refugi on trobareu la intimitat i la tranquil·litat que dona el bosc i la plena desconnexió amb la rutina diària. Sentir la natura molt més a prop: dormir a la copa dels arbres, sopar a la llum de les estrelles o el despertar amb el cant dels ocells, tot gaudint d'un bon esmorzar. Es tracta d'una activitat de lleure enfocada per a parelles o famílies, ja que les cabanes disposen de llits supletoris, WC químic i pica amb garrafa d’aigua per rentar-se les mans, cara, dents, etc.

Cabana Rovelló, nucli principal de Cabanes Dosrius, on trobareu tots els serveis necessaris i l'atenció personalitzada durant 24 hores. Disposa de sala d'estar, dutxes, servei de bar, lloguer de bicicletes, servei de massatje (amb prèvi avís) i pàrquing.La complementen set cabanes penjades als arbres, que estan en sintonia amb el tronc i l'entramat de branques del pi negre. Tenen una superfície de 26m2 i disposen de terrassa amb vistes panoràmiques al Parc Natural del Montnegre i Corredor. Per tal de preservar el medi que ens envolta, les cabanes no disposen d'electricitat ni d'aigua corrent.